Skip to main content

U srijedu, 1.6.2022. održana je Redovna, a nakon toga i Izborna Skupština Porsche kluba Croatia-a. Na Skupštinama je prisustvovala natpolovična većina redovnih članova kao i počasni član predsjednik Porsche kluba Slovenija gospodin Rasto Ovin.

Ukratko, prihvaćena su financijska izvješća za 2021. godinu,  kao i financijsko poslovanje za period 1.1.-1.6.2022. sa ostatkom sredstava na žiro računu od 13.622,00 kuna i 575,95 EUR.

Na Izbornoj skupštini izabrani su;

- Jadranka Kvasnička kao predsjednica PCC-a

- Željko Sarić kao potpredsjednik PCC-a

- Sanda Primorac kao tajnica/likvidator.

 

Obzirom na dugogodišnje uspješno vođenje kluba, kao i radi posebnih zasluga u održavanju sportskih i klupskih aktivnosti za počasnog predsjednika imenovan je Nenad Đurović.

 

Počasni član gospodin Rasto Ovin zahvalio se i istaknuo posebni značaj dosadašnjeg predsjednika Nenada Đurovića, na vođenju kluba, kao i na idejama koje su podigle regionalna druženja klubova na međudržavnu razinu,  ADA – Alpe Dunav Adria.  Također je izrazio  zahvalu vodstvu i  članovima kluba na sudjelovanju  u  mnogobrojnim aktivnostima koje su doprinijele održanju Porsche kluba Croatia  koji  28.10.2022. slavi 20-godišnjicu osnutka.

 

Kako nam 2023. godine predstoji veliki projekt REGIONALNA PORSCHE PARADA ALPE-DUNAV-ADRIA čiji je Hrvatska  domaćin kroz  organizaciji  Porsche kluba Croatia  poduzeti ćemo  dodatne nove aktivnosti koji će omogućiti rast kluba, te će se kontinuirano obogaćivati program Parade (a prema prijedlozima članova) kako bi unijeli neke specifičnosti koje će  Paradu 2023. našim prijateljima učiniti posebnim događajem kroz  gostoprimstvo i  različite sportske i kulturne sadržaje.  

 

Jadranka Kvasnička, predsjednica PCC-a