Skip to main content

Dragi prijatelji i članovi Porsche Cluba Croatia,

vezano za  predstojeći Alpe-Dunav-Adria  Porsche Clubs Tour svi se nadamo da ćemo iduće godine uspjeti nastaviti s ovim sjajnim PC regionalnim događanjima.

Na incijativu PCC i PKS  1. Alpe-Dunav-Adria PC Tours (Otočec-Moravske Toplice...)  2019.g. uspiješno je organizirao PKS.

Nakon što smo zbog Covid pandemije planiranu ADA PC Tours za 2020.g.  morali otkazati, prijatelji iz Porsche Cluba Trentino ponovno su pripremili ovaj događaj za 2022. koji bi trebao biti  od 12.-15. 05.2022. na Lago di Garda  (predviđeni program u prilogu).

Radi pandemije i aktualne inflacije cijena sudjelovanja će se kretati između 1.500 € i 1.800 € za tim od dva učesnika.

S predsjednikom PC Trentino, Andreom, dogovoril smo se da se raspitamo o vašoj želji ili spremnosti da prisustvujete ovom događaju.

Obzirom da za ovaj događaj vlada veliki interes među klubovima u regiji biti će dobro ako unaprijed znamo interes za sudjelovanje članova PCC i pokušamo dobiti što veći broj mjesta na događaju.

Planirano je da će Prijave će biti službeno otvorene od 15.01.2022.g. Na kordinaciji PC predsjednika ADA regije dogovorili smo koliko svaki PC ima slobodnih mjesta. PC Croatia ima rezervirano 5 slobodnih mjesta. Ova rezervacija biti će otvorena 7 dana i nakon tog roka mjesta će se ponuditi ostalim zainteresiranima sa liste čekanja.

Molimo Vas da se ovih dana odlučite i na vrijeme izvršite prijavu i potrebnu uplatu.

Javite nam vaš interes do 15.12.2021. na adresu:  pcc203@porsche-club-croatia.hr

pozdrav,

Đuro


04.01.2022