Skip to main content

ČLANSTVO U KLUBU I KODEKS ČLANSTVA

Poštovani prijatelji PCC  ako želite postati članovi našeg Kluba molimo da pročitate naš Kodeks i u koliko su vam prihvatljiva pravila našeg druženja molimo da popunite prijavnicu i pošaljete Klubu. Obavezno naznačite broj tel/mob kako bismo vas povratno kontaktirali i dali vam daljnje upute za ulazak u članstvo.

 

KODEKS

Ovaj kodeks služi održavanju nivoa Kluba  te sadrži pravila željenog ponašanja kako bi PCC bio klub ljubitelja sportskih automobila koji   se međusobno poštuju i žele družiti. 

  • Svi imamo i druge prioritete zbog čega i nije obvezno da sudjeluješ u svim događajima u klubu, ali svi ćemo te podržati ako želiš biti čim više aktivan.

  • Poštuj dobrovoljni rad prijatelja. Otvaraj poruke koje dobiješ od Kluba i u skladu sa mogućnostima sudjeluj u druženjima.

  • Ne hvali se svojim automobilom. Dovezi ga na susrete i divljenje prijatelja donijeti će ti više zadovoljstva  nego hvalisanje.

  • Ljude u Klubu ocjenjuj po entuzijazmu, to je temeljna veza među članovima.

  • Poštuj kodeks odjevanja koji će biti propisan za svečane događaje u Klubu ili na događajima na koje budemo pozvani od strane drugih Klubova .

  • Nije poželjno hvalisanje svojim imovinskim, poslovnim ili društvenim statusom jer ovdje smo samo ljubitelji sportskih automobila.

 

       Članstvo u PCC     Članarina za 2023.       Uplatu molimo izvršiti na:
         1. REDOVNI i PRIPRAVNI član
         120 EUR

       Porsche Club Croatia

       Markuševečka 18 a, 10000 Zagreb

       IBAN:  HR2524840081101527534

       Naznaka: članarina 2023

         2. DJECA / JUNIOR DO 18 g.
         Besplatno
 
 

PRISTUPNICU u PCC možete preuzeti  ovdje .